Volg ons ook op facebook http://www.facebook.com/hhhgroningen

De sterren van 5 jaar het houten huis

Hallo ik ben Michelle en ik ben een lieve spontane vrouw van 37 jaar en zorgzame moeder van 4 kinderen. Dit jaar ben ik weer een deelnemer van Het Houten Huis Groningen.

Dit gaat om een 3 daagse inzamelingsactie voor Stichting Jarige Job. Ik wil mijn steentje hieraan bijdragen door mij voor 3 dagen lang op te laten sluiten in Het Houten Huis tegen over Bar de Rits aan de Pottebakkersrijge in Groningen.

Mijn doel is om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor de 60.000 kinderen die hun verjaardag niet kunnen vieren.

Ik ben zelf al met een actie begonnen door overal posters op te hangen en bedrijven te benaderen om mij hierin te steunen door een donatie te doen. De planning is dat ik ook bij vrienden en kennissen langs ga om te vragen of ze mij willen steunen met deze actie.

Dit gaat enorm goed. Er zijn meerdere deelnemers en de deelnemer die het meeste geld heeft ingezameld zal uiteindelijk de winnaar zijn. Maar iedereen zet zich op zijn eigen manier enorm goed in voor deze actie en ik voel totaal geen concurrentiestrijd.

Het gaat mij om de inzet niet om het winnen, mijn enige doel is om zoveel mogelijk geld op te halen voor het goede doel zodat ieder kind zijn verjaardag kan vieren.

Sponsoren

Contactinformatie

Het Houten Huis

Pottebakkersrijge 2.
9718 EA Groningen

050 8511777

Info@barderits.com
Info@hhhgroningen.nl

KvK: 65623487
 
RSIN: 856191061
 
IBAN: NL10INGB0007287450
Education - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.