Volg ons ook op facebook http://www.facebook.com/hhhgroningen

evenementen

Het Houten Huis Groningen is een jaarlijkse inzamelingsactie voor een wisselend goed doel. Dit jaar is het de 5e editie ten behoeve van Stichting Jarige Job regio Noord Op 27 mei 2016 om 20:00 uur opent Het Houten Huis zijn deuren, maar slechts voor even. Daarna worden de deelnemers opgesloten en begint om 23:00 uur de spannende afvalrace. De bewoners zullen elkaar op strategische wijze nomineren en zelf proberen zo veel mogelijk stemmen binnen te halen d.m.v. donaties. De deelnemers zijn live te volgen via een webcam en op 29 mei om 20:00 uur zal de winnaar als laatste het huis verlaten.

Djembé Barasé

Zo blij dat ook zij onze verjaardag komt vieren. Zaterdagmiddag komt Heleen Groen van Djembé Barasé optreden en een workshop geven voor het goede doel.Mis deze energieke show vol Afrikaanse percussiemuziek, zang en dans niet en kom om 15:00 naar 5 Jaar Het Houten Huis!

Moti Rymarczuk

Wauw...wat zijn we ontzettend blij met dit cadeau. Niemand minder dan troubadour Moti Rymarczuk, de straatmuzikant van Groningen, komt ons verblijden met zijn prachtige stem. Houd onze pagina zaterdagmiddag goed in de gaten...want wanneer hij komt is voor ons ook nog een verrassing.

Zanger Rinus & Deborah

Super blij dat ze ook dit feest weer met ons mee willen vieren. Zondag 29 mei om 21:00 uur treden Zanger Rinus & Deborah op als afsluitingsact van 5 Jaar Het Houten Huis!

Xeno Pus

En weer een mooi verjaardagscadeau mogen ontvangen. Zondag 29 mei om 16:00 geeft Xeno Pus een griezelshow die zijn weerga niet kent. Met o.a. vuurspuwen en een grote wurgslang. Wie dit eenmaal heeft gezien blijft er nog lang over napraten.

Decivel Drive-in Show Beach Party

The summer is magic! Zaterdag 28 mei, party time in Bar de Rits met de Decibel Drive-in Show Beach Party!

Pagina's

Sponsoren

Contactinformatie

Het Houten Huis

Pottebakkersrijge 2.
9718 EA Groningen

050 8511777

Info@barderits.com
Info@hhhgroningen.nl

KvK: 65623487
 
RSIN: 856191061
 
IBAN: NL10INGB0007287450
Education - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.