Volg ons ook op facebook http://www.facebook.com/hhhgroningen

Sponsoren gezocht

Het houten huis groningen is een inzamelingsactie voor een goed doel Dit jaar is het de 4e editie.
Door het houden van verschillende leuke activiteiten zoals tomola's, voice of groningen, gay moeder verkiezing enz. hopen we zo veel mogelijk geld te kunnen inzamelen voor voor het goede doel

Onze activiteiten zijn verspreid over 3 dagen zodat er voor iedereen wel wat leuks bij kan zijn. Ook is er een langdurige evenement zoals insluiting in het houten huis. De deelnemers zijn dan live te volgen via een webcam en kunnen eventueel ook vragen beantwoorden van kijkers.

Het houten huis wordt gehouden bij onze hoofdsponsor Bar de Rits, Zij bieden o.a. een 24 uur bemande locatie aan voor alle bezoekers en deelnemers.

Wij zijn op zoek naar bedrijven die ons kunnen helpen bij het ondersteunen en realiseren van onze activiteiten op diverse manieren. Tevens zoeken wij media partijen die banners of advertenties (stoppers) willen plaatsen of (redactioneel) aandacht aan het houten huis willen geven.

Voor meer informatie over sponsoring kunt u ons bellen op 0508511777  ,een email sturen naar info@hhhgroningen.nl of stuur uw bericht via onze webform onder inschrijven,.

 

Sponsoren

Contactinformatie

Het Houten Huis

Pottebakkersrijge 2.
9718 EA Groningen

050 8511777

Info@barderits.com
Info@hhhgroningen.nl

KvK: 65623487
 
RSIN: 856191061
 
IBAN: NL10INGB0007287450
Education - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.