Volg ons ook op facebook http://www.facebook.com/hhhgroningen

Vrijwilligers gezocht

Drie dagen je inzetten voor een goed doen en via leuke evenementen zoveel mogelijk geld inzamelen? Om dit evenement mogelijk te maken zijn we op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die één of meerdere dagen willen helpen.

Heb je interesse in een vrijwilligersfunctie. stuur dan nu alvast een mailtje naar info@hhhgroningenl  of stuur je bericht via inschrijven

Wat voor vrijwilligers zoeken wij?


web verslaggever

Personen die verslag willen leggen van nieuws tijdens het houten huis 2015. Denk aan het schrijven van korte artikelen, het verzamelen van nieuwsberichten, het afnemen van interviews, het fotograferen van interessante gebeurtenissen, het vastleggen van nieuws in een filmpje, enzovoorts.

Je plaatst dit nieuws zelf op de website. Hiervoor hoef je geen goede kennis van computer, internet of websites te hebben. Het plaatsen van nieuws is erg simpel en je krijgt eerst een korte cursus.


Collectanten

Collectanten gezocht voor de onze collecteweekend van Het Houten Huis 2015
Je collecteert in dit weekend in groningen, op de markt, het winkelcentrum of jou wijk. Dit gebeurt in overleg met een coordinator.

Fotograaf

Ben jij enthousiast over het werk van het houten huis, ben je goed in fotograferen en lijkt het je leuk om in het weekend van 24 tm 27 april 
zo veel mogelijk foto's te nemen? Neem dan contact met oons op.

Sponsoren

Contactinformatie

Het Houten Huis

Pottebakkersrijge 2.
9718 EA Groningen

050 8511777

Info@barderits.com
Info@hhhgroningen.nl

KvK: 65623487
 
RSIN: 856191061
 
IBAN: NL10INGB0007287450
Education - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.