Volg ons ook op facebook http://www.facebook.com/hhhgroningen

Bar de Rits

Bar de Rits is een hetero vriendelijk Gay Café Waar je gastvrij ontvangen wordt en waar je leuke mensen kunt ontmoeten. Bar de Rits is de oudste homo horeca gelegenheid van de stad Groningen waar je nog steeds gezelligheid vind. Je kunt er lekker borrelen of feesten.

Het is ook mogelijk om gebruikte maken van ons gratis Wifi netwerk met je tablet of smart phone, bijvoorbeeld chatten met mannen op deze manier kan je in de Rits afspreken zodat je niet meteen een vreemd iemand in je huis hoeft te ontvangen, lekker anoniem en veilig.

Elke vrijdag hebben we de heerlijke relaxte afterwork borrel, Dit is heerlijk als je de hele week hard gewerkt hebt en je wil niet laat de stad meer in? je zoekt toch een bepaalde gezelligheid vroeg in de avond? Kom dan op de vrijdag vanaf 17:00 u naar de Rits en geniet van de heerlijke hapjes die gratis geserveerd worden bij je borrel.

Elke zaterdag is er een Happy Hour tussen 23:00 – 00:00 uur tijdens dit uur krijg je bier fris en wijn voor de halve prijs !!! Dit is dubbel genieten voor een leuke prijs.(de happy hour geld niet voor Bar de Rits party coins)

Regelmatig zullen er diverse feesten georganiseerd worden. Houd onze agenda goed in de gaten zodat je niets hoeft te missen.

adresgegevens: 
Bar de Rits
Pottebakkesrijge 2
9711 EA Groningen
Emailadres: 

Sponsoren

Contactinformatie

Het Houten Huis

Pottebakkersrijge 2.
9718 EA Groningen

050 8511777

Info@barderits.com
Info@hhhgroningen.nl

KvK: 65623487
 
RSIN: 856191061
 
IBAN: NL10INGB0007287450
Education - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.